A

NazmeeZahid
THE FAB ONE
Nazmeezahid
HI
people don't know my name

This is all we got and then its gone, You call us the crazy ones. But we gon keep on dancin till the dawn, Cause u noe the party never ends. And tomorrow we gonna do it again.



I'm Back . ASS Back (3/17/13 / 1:06 AM)

Assalamualaikum . Kembali dengan penuh keyakinan . Yaww ! Tiada lagi Nazmee 16 Tahun . Bila flashback balik . Teringat zaman baru nak kenal blog . dengan penuh keyakinan dimuka ni ditambah pula angan-angan kekonon nak jadi femes . Yaaaw Maria Yaaaw . Dalam sehari 2 ke 3 post hockay ! Nampak kesungguhan disitu . Homework mmg pandang sebelah mata jelah .

Memula mmg ah . Slalu je iols guna bahasa kampung . Kekonon kawan sekolah je baca . Tup tup . Blog iols dibaca Mat matsalleh Minah salleh dan juga Awang hitam berminyak . Maka dengan itu sedikit demi sedikit berubah la cara penulisan ke bahasa ibunda kita . Bahasa Mesia katanya . Eh tak puas hati lagi noks ! Ubah lagi jadi Manggeris . U know ? Malaysia-Enggeris (English) . Haaa mampu ? Biasalah kita hidup haruslah keluar dari kepompong kemiskinan akhlak moral #Eh ?

Ramai bertanya kenapa berhenti menulis ? Yaa . Berhenti dalam arena Blogger la lebih kurang cerita dia . Sadis okay Sadis . dulu pernah tak bayar wifi pastu mmg puasa la kekdahnya . Pastu banyak jugak la feedback kononnya . " Hey u dah tak berblog ? " " Tak berblog ke ? " " Blog mmg kosong ke mcm mana " Haaa bukan nak menokok tambah cerita ye . bukan drama hendon dan juga Zee channel . Mmg dulu junior dekat skolah mencari ilham di blog i . kataaaanya * Buat muka riak*

Patah hati ditambah Kecewa . Tahun lepas adalah tahun yang mencabar . Tanpa keluarga rasanya mmg tak sanggup nak tempuh sensorang . Pelajaran ? Kemiskinan ? :O Ditinggalkan . Ohh wifi . YAWWW IM BEAUTY QUEEN YAWWW *tetiba* Uhuuuuuk *batuk jantan*

kalau habiskan cerita ni tak shiok ah .
ke boleh nak buat ala-ala drama hendon . 

*ZOOM KE MUKA SORANG - SORANG*
SUSPENDO TAK ? OKAY SCROLL

Perhatian : Jangan samakan saya dengan Liam Payne ataupun Zayn Malik ke .



BERSAMBUNG LA KEKDAHNYA :)